Latest Movie :

Lacrimi de Iubire Serial Online


Lacrimi de Iubire Serial Online
Descriere:
Lacrimi de iubire” este o producţie cu actori consacraţi şi importante nume ale cinematografiei româneşti şi cu tinere talente care-şi fac un excelent debut în actorie, ACASĂ, unde este iubirea.
“Lacrimi de iubire” este altceva. După povestea clasică din “Numai iubirea”, urmează o producţie cu intrigi şi mai elaborate, cu personaje mai numeroase, cu secrete ascunse în spatele puterii şi al aparenţelor.
Familia Varlam se numără printre cele mai bogate familii din România, mai ales că Grigore Varlam (Bebe Cotimanis), capul familiei, este un om de afaceri care a creat un adevărat imperiu. El este recăsătorit cu Simona (Carmen Tănase), care şi-a împlinit astfel visul de a trăi în confort, într-o vilă luxoasă. Mihai (Lucian Viziru), fiul Simonei din prima căsătorie este un băiat timid, cu principii solide, care tocmai se întoarce de la o specializare din străinătate. Caracterul lui liniştit nu-l ajută să-şi înfrunte părinţii în probleme sentimentale, mai ales că aceştia doresc foarte mult să-l însoare cu Sonia (Nicoleta Luciu) care provine dintr-o familie cu multe relaţii şi putere.

Vizionare plăcută!

                             Lacrimi de Iubire



Share this article :

Trimiteți un comentariu